中文维基百科管理员

来自伪基百科
跳到导航 跳到搜索



Bouncywikilogo.gif
为了照顾那些幽默感退化的人们,维基百科有一个主题关于:Wikipedia:管理员

中文维基百科管理员,是吉米‧伪尔士维基百科入侵中国而所豢养的鹰犬爪牙,这批人受过严格的维基化洗脑而丝毫不知什么叫幽默,只知道忠实的执行吉米‧伪尔士所交付的指令,将所有的中国人也变成无聊的维基人

中文维基百科管理员的自我定位[编辑]

据了解维基百科内容记载是;

并且强调说;

但实际上这就如同维基百科的首页标语「海纳百川,有容乃大」一样是个谎言。是用来伪装中文维基百科管理员看起来和蔼可亲的假象。 [来源请求]

中文维基百科管理员的真实面目[编辑]

实际上就是事事以高压的政治审查,并以来源请求伪持平要求来压榨其它维基人时间去搜证自己写的条目的真实性。


据说据传据了解据分析等字眼都不被中文维基百科管理员所允许,可是有人能证实尼斯湖水怪及喜马拉雅雪怪的真实性吗?


也因此高达八成维基人被如此严苛的审查制度给搞到脑残,剩下没脑残维基人也因为长期下来的精神折磨而变得不知幽默为何物?仅只有极少的人能升任新一代的中文维基百科管理员,继续为执行吉米‧伪尔士邪恶的维基化目标而努力不懈。

现任中文维基百科管理员[编辑]

Bouncywikilogo.gif
为了照顾那些幽默感退化的人们,维基百科有一个主题关于:Wikipedia:管理员名单

中文维基百科管理员只不过是吉米‧伪尔士用来将中国维基化的利用工具罢了。[来源请求]因而中文维基百科管理员的汰换率相当高,虽然目前总人数约85人,但是没有人会知道谁是下一个被利用殆尽而丢弃的棋子?
人数那么多的管理员团队,实际上有高达八成只不过是挂名的人头管理员。

参见[编辑]